Restauracja Teo położona jest w Cieszkowie. Budynek nawiązuje do architektury tradycyjnej Doliny Baryczy (dach dwuspadowy o specyficznym kącie nachylenia oraz szachulcowa elewacja).
W ofercie restauracji są dania rybne, mięsne oraz dania kuchni włoskiej. Na szczególną uwagę zasługują dania rybne takie jak: Karp w sosie porowym podany z puree selerowo- marchewkowym i miksem sałat z dresingiem balsamicznym oraz Amur w sosie selerowo- koperkowym z talarkami buraków i miksem sałat. Znaczna część produktów, z których sporządzane są dania pochodzą z Doliny Baryczy. Podajemy ryby z własnej hodowli i z Gospodarstwa Rybackiego Ruda Sułowska. W naszym menu można znaleźć wiele produktów regionalnych takich jak Lody naturalne z Cukierni- Mariola w Kobylinie, wina z Winnicy Anna i Winnicy De Sas, piwa z browaru Nepomucen, soki z Tłoczni Pochodyła i Gospodarstwa sadowniczego Dariusz Przerwa, soki i dżemy Z Chaty Łaniaków oraz miody z pasieki Pana Michała Frankiewicza z Ostrowąsów. Z każdym rokiem poszerzamy współpracę z kolejnymi producentami-usługodawcami z regionu. Dla klientów oprócz smacznego jedzenia czeka również efektowny taras na wodzie, wigwam, pokoje gościnne oraz łowisko wędkarskie.